vrijdag 27 april 2018

Haegsche Koningsloop

's-Gravenhage, gemeente Den Haag (ZH)

1 km - 5 km - 10 km

De 5 km hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com.
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Let op: Het loopevenement Haegsche Koningsloop is inmiddels verlopen.

De Haegsche Koningsloop is opgezet door leden van de Hague Road Runners (HRR) die tevens lid zijn van een van de RopaRunteams, de Haegsche Ooievaar Runners. Het prachtige landgoed Clingendael is wederom het decor van de loop. Het is een mooi parcour waar we als hardloopvereniging vaak trainen. Het moet net als vorig jaar weer een gezellige dag worden waar iedereen loopt voor het goede doel. We hebben naast het lopen ook verschillende andere activiteiten bedacht om geld op te halen. We gaan in het clubgebouw van de HRR weer oranje tompoucen en andere lekkernijen verkopen en er is een mogelijkheid om een plekje op onze vrijmarkt te huren om speelgoed te verkopen.
Net als voorgaande twee jaar maken we er weer een Koninklijke gebeurtenis van en we hopen dat ook nu iedereen weer in het oranje zal verschijnen. Op het parcours zullen weer diverse “lakeien” staan om te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Alles staat in het teken van oranje en het goede doel.
De organisatie mikt op leden, kinderen, ouders en grootouders uit de buurt. De Haegsche Koningsloop bestaat uit een kinderloop van 1 kilometer. De snelste kinderen zullen als Koning en Koningin van de dag worden “gekroond”. En misschien geven we ook weer prijzen weg voor deelnemers die het leukst zijn verkleed. Het moet ook dit keer weer een kleurrijk spectakel worden, zoals we allemaal kennen van Koningsdag.
Zie ook FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100011147258296


Ga naar de website van dit evenement.
Inschrijven voor het loopevenement Haegsche Koningsloop is (nog) niet mogelijk via Hardlopen.com.
De uitslagen van het loopevenement Haegsche Koningsloop zijn (nog) niet aanwezig op hardlopen.com.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Haegsche Koningsloop.