zaterdag 1 september 2018

Heiderun

Ede (GE)

0.6 km - 3 km - 6 km - 12 km - halve marathon


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Wij zijn stichting Heiderun, een frisse stichting die zich inzet voor het organiseren van een eendaags hardloopevenement op de Edese heide.

De initiatiefnemer van de Heiderun is Maurits van Engelenhoven, fanatiek hardloper en liefhebber van de prachtige Edese natuur. Vanuit deze passies ontstond het idee om een hardloopevenement te organiseren. Samen met enthousiaste vrijwilligers wordt dit jaar alweer de derde editie van de Heiderun georganiseerd!

“Als we iets doen, dan doen we het goed” is ons motto. We streven ernaar om elke editie te verbeteren en dat doen we met elkaar. Het team heeft een gedeelde passie: het organiseren van een hardloopevenement om jong en oud te laten ervaren wat hardlopen over een bloeiende heide betekent.

Ons doel is het organiseren van een jaarlijks terugkerend hardloopevenement waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Het is onze ambitie om met de Heiderun hardlopers binnen en buiten Nederland aan te moedigen om in actie te komen.

Ga naar de website van dit evenement.
De uitslagen van het loopevenement Heiderun zijn (nog) niet aanwezig op hardlopen.com.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Heiderun.