dinsdag 31 juli 2018

SwitteRun en SwitteKidsRun

Buitenpost, gemeente Achtkarspelen (FR)

1.5 km - 5 km - 10 km

De 5 km hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com.
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Dit jaar worden tijdens de Feestweek Buitenpost, op dinsdag 31 juli, weer de SWITTERUN (5 of 10 kilometer) en de SWITTEKIDSRUN (+/- 1500m) gehouden. De lopen hebben een recreatief karakter, maar eerdere edities hebben wel laten zien dat er volop gestreden wordt door de deelnemers.

DE SWITTEKIDSRUN start om 18:30 uur, de SWITTERUN 5/10 km start om 19:00 uur. Zowel de start als finish vinden plaats op het Nijensteinplein in het centrum van Buitenpost. Online inschrijven kan via het inschrijf formulier op de website en ook ter plaatse op de dag van het evenement kan er worden ingeschreven.

Deelnamekosten graag contant en gepast betalen voorafgaand aan de loop bij de inschrijftafels. Indien je je vooraf hebt ingeschreven kun je je melden en betalen bij de "online ingeschreven" tafel, de wachtrij zal hier aanzienlijk korter/sneller zijn.

SwitteRun 5 & 10 km: 5,-
SwitteKidsRun: 2,-

Inschrijven kan tot 16.00u op 31-7-2017. Daarna worden online inschrijvingen niet meer meegenomen. Vanaf 18.00u kun je ter plekke nog inschrijven.

Ga naar de website van dit evenement.
Inschrijven voor het loopevenement SwitteRun en SwitteKidsRun is (nog) niet mogelijk via Hardlopen.com.
De uitslagen van het loopevenement SwitteRun en SwitteKidsRun zijn (nog) niet aanwezig op hardlopen.com.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement SwitteRun en SwitteKidsRun.