zondag 22 juli 2018

Trainingsloop najaarsmarathons: 20km

Bergen op Zoom (NB)

20 km


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Als voorbereiding op de najaarsmarathons (zoals Etten-Leur, Amsterdam en Eindhoven) organiseert Runnersworld Bergen op Zoom gezamelijke trainingslopen. Er zijn vier trainingslopen, waarbij de afstand steeds langer wordt: 20, 25, 30 en 35 km. De tijd tussen twee trainingslopen is steeds 3 4 weken.

Deelnemers kunnen kiezen uit 4 tempogroepen:
5:00 minuten per km
5:30 minuten per km
6:00 minuten per km
6:30 minuten per km

Per groep zijn er steeds twee tempomakers (herkenbaar aan het veiligheidshesje, waarop de tijd staat die per km gelopen wordt). Elke 5 kilometer is er een verzorgingspost met water. De laatste post is bij Runnersworld Bergen op Zoom met water en sportdrank en banaan. Door deel te nemen aan een bepaalde trainingsloop geeft een deelnemer aan die afstand, met het gekozen tempo, aan te kunnen. Deelname is op eigen risico.
Iemand die het tempo niet kan volhouden wacht bij een waterpost en kan dan weer verder lopen met het (iets lagere) tempo van de daarop volgende groep.

Elk van de 4 trainingslopen gaat over een andere route. Hoofdzakelijk is het parcours verhard, maar af en toe zal de route ook over onverharde of halfverharde bospaden (kunnen) gaan.

Start en finish zijn steeds bij Runnersworld Bergen op Zoom.
De trainingslopen vinden plaats op de volgende data:
20 km: zondag 22 juli 2018 09:00 uur
25km: zondag 19 augustus 2018 09:00 uur
30km: zondag 9 september 09:00 uur
35km: zondag 30 september 09:00 uur

De kosten per training bedragen 5,-. Deze kunnen per pin of contact voldoen worden bij Runnersworld Bergen op Zoom. Inschrijven is mogelijk vanaf 08:15 tot uiterlijk 08:45 op de dag van de trainingsloop bij Runnersworld Bergen op Zoom.


(nog) niet bekend
Inschrijven voor het loopevenement Trainingsloop najaarsmarathons: 20km is (nog) niet mogelijk via Hardlopen.com.
De uitslagen van het loopevenement Trainingsloop najaarsmarathons: 20km zijn (nog) niet aanwezig op hardlopen.com.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Trainingsloop najaarsmarathons: 20km.