Aanbieding!

Jouw Personal Health Coach – Yneke Vocking

 9,95

Slechts -1 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Het gewicht dat bij je past en een gezonder leefpatroon Maak een succesvol en persoonlijk plan dat past bij jouw unieke leefstijl.

Afvallen moet je zelf doen, maar met een coach gaat het gemakkelijker en beter! Dit boek is jouw personal health coach. Bepaal welk voedingsplan past bij je leefstijl en maak een start of verbeter je beweegpatroon.
Het boek is daarnaast een uitgebreid naslagwerk voor dietisten en voedingsconsulenten en wordt gebruikt als lesboek op diverse ROC’s.

Het gewicht dat bij je past en een gezonder leefpatroon
Maak een succesvol en persoonlijk plan dat past bij jouw unieke leefstijl
Afvallen moet je zelf doen, maar met een coach gaat het gemakkelijker en beter! Dit boek is jouw personal health coach. Niet alleen krijg je een voedingsplan dat op jouw leefstijl is afgestemd, maar ook wordt een begin gemaakt met verantwoord bewegen, zodat volhouden veel gemakkelijker is. Het boek sluit naadloos aan bij de methode van de fitclub, maar is ook zelfstandig te gebruiken.
Maak je eigen complete plan voor een gezonde leefstijl
Gezonde, gevarieerde voedingsadviezen
Smakelijke, eenvoudig klaar te maken recepten
Ervaringen uit de praktijk
Bewegen: zoek uit welke sport bij je past en maak jouw beweegplan
Voeding: bereken je persoonlijke dagelijkse voedingsbehoefte
Motivatie: test jezelf, leer je valkuilen kennen en voorkom afhaken
Afvallen: behaal je persoonlijke doelen door de combinatie van bewegen, voeding en motivatie. Herken jezelf in de persoonlijke ervaringsverhalen en kom in actie!
Yneke Vocking is voedingskundige, personal coach en auteur van Kinderen en voeding. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften waaronder fiets en Margriet en is regelmatig op radio en tv. Daarnaast werkt ze als deskundige bij de fitclub waar ze net als in haar eigen praktijk veel feedback krijgt op haar adviezen.