Privacy Policy

Hardlopen.com respecteert jouw privacy en verwerkt jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt. Dit in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen
Edisonweg 10-200
2952AD Alblasserdam
email: info@checkpoint-online.nl
telefoon: 078-7519743
Inschrijfnummer KvK: 23093396

2. E-mailadres
a. Hardlopen.com gebruikt jouw e-mail adres niet om jouw aanbiedingen te doen. Jouw e-mailadres wordt niet verkocht aan derden.

3. Postadres
Jouw postadres wordt alleen gebruikt om de door jouw bestelde goederen te leveren.

4. Telefoonnummer
Jouw telefoonnummer wordt alleen gebruikt om bij voorkomende problemen rondom jouw bestelling contact met jou op te nemen.

5. Bewaartermijn
Jouw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Veiligheid overdragen, ontvangen en opslag van gegevens
a. Hardlopen.com maakt gebruik van een SSL verbinding om jouw gegevens te beveiligen.
b. Jouw gegevens worden opgeslagen in niet publiekelijk toegankelijke databases. Deze databases staan in een omgeving die beveiligd is volgens de huidige standaarden.
c. Wachtwoorden worden gehasht opgeslagen.

7. Betaling via internetkassa Mollie
De betalingen van bestellingen verlopen via internetkassa Mollie. Zij verwerken zelfstandig uw gegevens en hebben daarvoor hun eigen beleid.

8. Verzending via MyParcel
95% van de bestellingen worden verzonden via MyParcel. Jouw bezorgadres gegevens worden hiertoe geëxporteerd naar MyParcel. MyParcel genereert hiermee een track en trace code en een verzendlabel. MyParcel. MyParcel publiceert hier een samenwerkingsovereenkomst over.

9. Inschrijfformulieren hardloopwedstrijden en -evenementen
Op deze website worden inschrijfformulieren getoond waarmee ingeschreven kan worden voor hardloopwedstrijden- en evenementen. Deze formulieren staan in een zogenaamd i-frame en staan op webpagina’s die eigendom zijn van de website Inschrijven.nl. Alle gegevens die op deze formulieren wordt ingevuld, worden op geen enkele wijze door Hardlopen.com verzameld maar door Inschrijven.nl. Voor uw privacy van de door uw ingevulde inschrijfformulieren verwijzen wij dan ook naar Inschrijven.nl.

10. Uitslagen van hardloopwedstrijden en -evenementen
Op deze website worden uitslagen weergegeven van hardloopwedstrijden en -evenementen. Deze uitslagen worden weergegeven in een zogenaamd i-frame en staan op webpagina’s die eigendom zijn van de website Uitslagen.nl. De persoonlijke gegevens in de uitslagen worden op geen enkele wijze door Hardlopen.com verzameld, opgeslagen en beheert. Voor uw privacy met betrekking tot deze uitslagen verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl. Hardlopen.com geeft de uitslagen alleen weer en is niet in staat deze te wijzigen of te verwijderen omdat de data niet door Hardlopen.com beheerd worden.

11. Toestemming voor cookies
Met uw toestemming worden cookies op uw apparatuur geplaatst. Door het gebruik van cookies is het mogelijk om de advertenties af te stemmen op voorhanden zijnde gegevens in offline bronnen, kan gebruik worden gemaakt van de geografische locatiegegevens van u als gebruiker en kunnen apparaten worden gekoppeld op basis uw gegevens op meerdere apparaten. Dit alles dient er toe om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn. De cookies dienen er mede toe om de weergave van advertenties te meten, hier inzichten uit te verkrijgen en rapporten te genereren.

12. Inzage en verwijdering van jouw gegevens
Op jouw verzoek verstrekken wij aan jou informatie over welke persoonsgegevens er van jou zijn opgeslagen. Op jouw verzoek kunnen deze gegevens worden gewijzigd of verwijderd. Wanneer je een verzoek wilt doen om jouw persoonsgegevens in te zien, wilt wijzigen of verwijderen, neem dan contact op met ons. Onze contactgegevens staan hieronder.

13. Contact
Voor vragen over jouw persoonsgegevens en onze privacy policy kun je contact met ons opnemen. Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen
CheckPoint
Edisonweg 10-200
2952AD Alblasserdam
email: info@checkpoint-online.nl
telefoon: 078-7519743

14. Wijzigingen
Dit privacy beleid kan op elk moment worden gewijzigd. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.