EvenementenNieuw

35 e AMC Loop in 50 jaar Bijlmer

Op zondag 27 mei wordt de 35e editie van de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes dóór en rondom het AMC en de betoverend mooie Gaasperplas verbindt de AMC
Loop Amsterdam Zuidoost voor de 35 e keer.

Kinderloop, 5km en 10km gaan weer dóór het AMC

2018 is ook het 50-jarig jubileumjaar van de Bijlmer, belangrijk onderdeel van Amsterdam Zuidoost. Het AMC was in 1984 de eerste grote instelling die zich in Zuidoost vestigde, waarna de hoofkantoren van vele bedrijven en instellingen volgden.

De AMC Loop hoort bij de 30 mooiste looproutes van Nederland en biedt met een Kinderloop, 5 kilometer 10 kilometer (rond de Gaasperplas) voor elke loper wat wils. Vele bedrijven melden zich aan voor de AMC Bedrijven Loop over 5 of 10 kilometer. Samen met collega’s gezond en vitaal bezig zijn is voor veel bedrijven een belangrijke reden om mee te doen aan de sfeervolle AMC Loop.

De AMC Loop staat open voor iedereen. Sinds drie jaar zijn ook ex-intensive care patiënten van de partij bij de AMC Loop. Met unieke, ontroerende en inspirerende verhalen.
De AMC Foundation is als goed doel verbonden aan de AMC Loop. Door mee te doen kunnen deelnemers ook de AMC Foundation ondersteunen en daarmee talentvolle arts-onderzoekers die doorbraken proberen te bereiken in de strijd tegen ziekten.

Alle afstanden voeren dwars door de imposante AMC-gebouwen, een unieke ervaring. De 35 e AMC Loop start op zondag 27 mei vanaf 11.00 vanaf de Meibergdreef naast de HVA en parkeerterrein P6. DJ’s, foodtrucks en een springkussen zorgen mede voor de unieke AMC Loop-sfeer.

Meer informatie en inschrijven op: www.amc-loop.nl