Beginnen met hardlopen

Beginnen met hardlopen met RenJeFit.com

Beginnen met hardlopen met een persoonlijk trainingsschema dat zich continu aanpast aan de hardloper. Dat is in het kort samengevat de dienstverlening van de website RenJeFit.com.

Blessures voorkomen

Blessures liggen op de loer bij het beginnen met hardlopen. Door de trainingen te snel op te bouwen ontstaan veel hardloopblessures. RenJeFit.com past het trainingsschema aan wanneer er sprake is van (beginnende) klachten. De hardloper kan op elk gewenst moment aangeven dat er sprake is van pijnklachten tijdens en/of na het hardlopen. Vervolgens wordt het persoonlijke trainingsschema aangepast zodat het beginnen met hardlopen een succes wordt.

Beginnen met hardlopen en een weekje vakantie

Ook bij een onderbreking van het trainingsschema door een weekje vakantie, ziekte of andere reden, geeft RenJeFit.com advies. Indien nodig wordt het schema aangepast zodat dit aansluit bij je huidige conditie. Ben je een hardloper met al enige ervaring en gaat het trainen je goed af? RenJeFit.com geeft je in dat geval een trainingsschema met meer omvang zodat je sneller toewerkt naar het gestelde doel zoals 5 km hardlopen.

Via een app beginnen met hardlopen?

De website RenJeFit.com is net zoals een app uitstekend toegankelijk via je smartphone, gewoon via je browser. Handig omdat het installeren van een app dus niet nodig is!

Opbouwen naar 5 km hardlopen en verder

Via de website RenJeFit.com is het mogelijk om te bouwen naar maximaal 75 minuten hardlopen. Meer dan genoeg om een 5 of 10 km te kunnen hardlopen. Wil je verder naar een halve marathon dan zul je een ander alternatief moeten zoeken. De hardloper staat overigens centraal in het trainingsschema van RenJeFit.com. Het tempo waarin je opbouwt met beginnen met hardlopen wordt niet bepaald door een vastgelegd schema maar door de mate waarin de hardloper op kan bouwen en daarbij blessurevrij blijft. Daarnaast is het tempo van het beginnen met hardlopen afhankelijk van het aantal trainingen per week, het lichaamsgewicht bij aanvang en de loopervaring.

Schema beginnen met hardlopen

Hieronder een voorbeeld van het beginnen met hardlopen trainingsschema van RenJeFit.com. Het schema is individueel. Wil jij een schema op maat wat past bij jouw wensen en mogelijkheden? meld je dan aan voor beginnen met hardlopen bij RenJeFit.com.