MateriaalNieuw

Morgen ga ik echt hardlopen – Hardloopboek voor vrouwen

,,Het is acht jaar geleden dat ik op een dag in de spiegel keek en schrok van hoe ik er uit zag. Die avond heb ik een paar oude sportschoenen gepakt en ging ik de deur uit…”

Corien Oranje en Marijke Ten Cate schreven een hardloopboek speciaal voor vrouwen. Een boek voor vrouwen die graag lekker eten en regelmatig op de bank hangen om te netflixen. Voor vrouwen die telkens een smoesje om weer niet te gaan (beginnen) met hardlopen. Als ik kan hardlopen, dan kan iedereen het, aldus Marijke Ten Cate.

In het boek delen de auteurs delen hun tips en tricks, en bekijken de hardloopwereld met een knipoog. ‘Morgen ga ik echt!’ gaat over hardloopkleding, blessures, looptechnieken en de psychologie van het hardlopen. Hardlopen kan je bijvoorbeeld helpen om af te vallen of om je beter te voelen. Met veel tekeningen, motiverende verhalen, testjes en interviews.