Evenementen

Besparen op zakelijke energie

Het is voor ieder bedrijf mogelijk om flink op de kosten van de zakelijke energie te besparen. U kunt als bedrijf veel geld kwijt zijn aan de zakelijke energie, vaak omdat u een groot pand moet verwarmen waar de hele dag door de lichten moeten branden. Daardoor kan u weleens het gevoel hebben dat u teveel betaalt. En de kans is groot dat dat ook daadwerkelijk zo is. Het is namelijk voor vrijwel iedereen mogelijk om te besparen op de energiekosten door over te stappen naar een andere energieleverancier. Als u veel leveranciers met elkaar vergelijkt, dan kunt u meestal al snel een goedkopere deal vinden. Zo kunt u voor uw bedrijf honderden euro’s besparen op de energierekening. Het overstappen zelf is helemaal niet moeilijk en wordt volledig voor u geregeld door de nieuwe leverancier. U zult hier dus nauwelijks werk van hebben.

Overstappen naar een nieuw energiecontract voor zakelijke energie

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een nieuw zakelijk energiecontract te vinden. Dit kunt u doen door op het internet verschillende leveranciers te vergelijken. Het is verstandig om dit af en toe te doen, omdat de energieprijzen kunnen fluctueren. Dit komt ten eerste door het vraag en aanbod van de marktwerking. Soms worden de prijzen van energie dus goedkoper, dan weer duurder. Maar ook bieden leveranciers vaak fijne kortingen aan. Op easyswitch.nl Dit doen ze in de hoop om nieuwe klanten aan te trekken. Dat is dus goed voor de leverancier, maar al helemaal voor de klant. Als u van zo’n korting gebruik maakt, kunt u vaak jaarlijks honderden euro’s besparen, of zelfs meer. Hoe groter uw bedrijf is, hoe meer energie u natuurlijk gebruikt. Hieronder volgen nog wat tips om te besparen op uw energie.

Besparen op de energie in uw zakelijke pand

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden wanneer u wilt besparen op uw energie. Zodra u bent overgestapt op een nieuwe leverancier, zult u al veel geld besparen. Maar u kunt ook zélf op uw energie gaan besparen. Dit kunt u doen door de lampen en de verwarming niet overbodig aan te zetten. In een groot pand is het handig om slimme lampen en een slimme verwarming aan te schaffen. U kunt dan vanaf een afstand bedienen wanneer de lampen en de verwarming aan en uit moeten gaan. Ook kunt u een vaste tijd instellen waarop de lampen en de verwarming uit en aan moeten gaan. Zo staan ze niet meer overbodig aan en bespaart u een hoop geld.