Materiaal

Ontwerp zelf een marathonshirt

Na de zomer beginnen de marathons weer langzaam te komen. Misschien ben je al wel hard aan het trainen voor Eindhoven of Amsterdam. Een extra boost voor je motivatie kan dan nooit kwaad.
Daarom hebben we iets leuks ontdekt! Bij Sport-bedrukking.nl kun je zelf marathonshirts ontwerpen om jouw doel aan iedereen duidelijk te maken. Leuk voor tijdens de training, maar zeker ook tijdens de marathon. Achteraf heb je dan ook gelijk een bijzondere herinnering aan de ervaring.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Merchandise van de marathon zelf kan erg duur zijn, of het is er überhaupt niet. Vaak zijn deze shirts dan ook nog met een saai ontwerp of in een lelijke kleur. Toch is het bijzonder om de marathon te lopen in een shirt of top die matcht bij het evenement. Dat maakt de ervaring nog specialer. Bij
Sport-bedrukking.nl kun je een hardloopshirt bedrukken met tekst, afbeeldingen of foto’s. De shirts zijn van hoge kwaliteit active dry polyester. De stof is ademend, soepel en laat zweet gemakkelijk door, wat oververhitting voorkomt. Voor de echt warme dagen kun je kiezen voor hardloopshirts met mesh. De shirts starten vanaf € 8,95 en zijn dus zeker betaalbaarder dan de officiële marathonshirts.

Hardloopshirts voor jezelf of als cadeau

Als je halverwege je training de motivatie begint te verliezen, kan een gepersonaliseerd marathonshirt je weer een boost geven. Je weet weer waar je het voor doet. Het dragen van het shirt tijdens een training laat iedereen zien wat een bikkel jij bent, dit geeft een heerlijk gevoel. Ga je zelf
niet lopen maar jouw hardloopbuddy wel? Geef dan een gepersonaliseerd hardloopshirt cadeau! Plaats zijn of haar naam, de marathon en datum op een shirt voor de ultieme aanmoediging. Wij hebben alvast wat voorbeelden voor je klaar gezet. Is een shirt niet helemaal jouw ding? Bij Sport- bedrukking.nl kun je heel veel soorten sportkleding bedrukken, keuze genoeg!