MateriaalNieuw

Betere hardloopprestaties met Odlo Active Spine

Heeft je lichaamshouding invloed op je sportprestaties? Ja! Active Spine, de nieuwe, innovatieve technologie van het Noors-Zwitserse sportswearmerk Odlo, is ontworpen om de lichaamshouding tijdens het sporten te verbeteren. Een goede rechte houding verbetert de zuurstofopname van spieren en vermindert vermoeidheid. Dit heeft een positief effect op je prestaties, herstel en algemene gezondheid.

De met een ISPO-award bekroonde Active Spine-technologie is ontwikkeld op basis van geavanceerde biomechanische studies en Odlo’s toonaangevende breiwerktechnologie. Voor Odlo’s najaarscollectie is Active Spine verwerkt in een unieke dames- en heren-ondershirts, geschikt voor alle sporten. Het stabiliserende Active Spine-element op de rug trekt je schouderbladen naar achter en recht je bovenlijf. Dit strekt de ruggengraat en zet je borstholte uit, wat de ademhaling en zuurstofopname verbetert, je houding stabiliseert en spiertrekkingen verminderd. Zo wordt de spanning van de tussenwervelschijven gehaald, wat rugpijn kan voorkomen. Zo verbetert Active Spine niet alleen je houding, maar heeft directe invloed op je sportprestaties en gezondheid.

Active Spine-shirts zijn ideaal voor hardlopen, teamsport en crossfit. Maar ook voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld bij zittend of juist zwaar fysiek werk. De shirts zijn gemaakt van zeer functioneel, superlicht Zeroweight Eyelet-materiaal, dat sneldrogend is en lang fris blijft. De voorzijde is elastisch, terwijl het compacte frame aan de achterzijde gemaakt is van naadloze compressiestof die de houding ondersteunt.

Verkrijgbaarheid
Odlo Active Spine is verkrijgbaar als dames- en herenshirt, in respectievelijk de maten XS-XL en XS-XXL en in twee en drie kleuren. De variant met korte mouwen kost € 70, met lange mouwen € 80. Odlo Active Spine is te koop op www.odlo.com en bij diverse verkooppunten, zoals All4Running, Run2Day en Runnersworld.