MateriaalNieuw

Loop de TCS Amsterdam Marathon op De Nachtwacht

Mizuno is dit jaar voor de 20ste keer hoofdsponsor van een van de grootste hardloopevenementen van Europa, de TCS Amsterdam Marathon. Deze vindt plaats op zondag 20 oktober 2019. Voor deze gelegenheid heeft Mizuno in samenwerking met het Rijksmuseum de nieuwe hardloopschoen Wave Ultima 11 Amsterdam gelanceerd, geïnspireerd op de Nachtwacht van Rembrandt. Informatie: www.mizuno.com.

De introductie van de schoen heeft natuurlijk alles te maken met Rembrandtjaar 2019. Zo vind je aan de buitenzijde het spel van licht en donker, terwijl op de binnenzool fragmenten van het beroemde schilderij terugkomen. Op de linkerzool staat kapitein Frans Banninck Cocq afgebeeld en rechts luitenant Willem van Ruytenburgh. De Pantone kleuren van het werk zijn doorgevoerd in de Pantone kleuren van de schoen.

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam
De Wave Ultima 11 Amsterdam is helemaal uit de kunst vanwege het pallet aan uitmuntende running-eigenschappen. De hardloopschoen is ontworpen voor de soepelste hardloopervaring en geeft een ongekende demping en stuwing. Energie die bij het neerdalen van de schoen op de grond vrijkomt, wordt opwaarts teruggegeven. Zo functioneert de Wave-plaat letterlijk als een springveer voor een maximale energieopbrengst.

De U4icX technologie biedt extra demping aan de achterzijde zodat de hiel extra ontlast wordt. De strategisch geplaatste versterkingen en het zachte bovenwerk bieden bovendien een stevige en prettige pasvorm.

De Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam is een stijlvol eerbetoon aan ’s lands beroemdste kunstwerk, maar ook een eerbetoon aan alle voeten die het beste hardloopschoeisel verdienen. Dat maakt de Ultima 11 bij uitstek geschikt voor de Amsterdam Marathon.

Informatie
De Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam is verkrijgbaar bij running speciaalzaken, webshops en in de shop van het Rijksmuseum. Consumentenadviesprijs € 134,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.