MateriaalNieuw

Polar Vantage M en V: twee geavanceerde sporthorloges voor doelgerichte hardlopers

Het Finse Polar, al meer dan veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, introduceert vandaag de Vantage M en V multisporthorloges, de langverwachte opvolgers van de populaire Polar V800.

Beide horloges beschikken over nauwkeurige hartslagmeting op de pols en diverse geavanceerde meetwaarden en coachingfuncties. Waar de Vantage M zich vooral richt op fanatieke sporters die beter willen presteren, is de Vantage V een zeer uitgebreid multisporthorloge, bedoeld voor competitieve atleten.

De Vantage M is bedoeld voor sporters die constant willen verbeteren en de grenzen van hun persoonlijke prestaties willen verleggen. Daarom is het horloge te customizen: gebruikers kunnen hun training uit meer dan 130 sporten selecteren en zo gerichter focussen op verbetering. Door het lichte, waterproof design en het duidelijke kleurenscherm is de Vantage M comfortabel te dragen tijdens alle sporten. Zelfs met GPS-tracking en de continue hartslagmeting geactiveerd, gaat de batterij van Polar Vantage M lang mee: maar liefst dertig trainingsuren.

Met de Polar Vantage V introduceert Polar niet alleen Precision Prime™ sensorfusietechnologie voor hartslagmeting aan de pols, maar ook meting van het hardloopvermogen aan de pols. Polar Vantage V is ontwikkeld voor atleten en coaches die het hoogste niveau van sportprestaties nastreven en is uitgerust met exclusieve Smart Coaching-functies zoals Training Load Pro, Recovery Pro en een nieuwe Polar Coach-interface. Het waterbestendige horloge met GPS is voorzien van een ‘always-on’ kleuren touchscreen, biedt de meest nauwkeurige gegevens voor meer dan 130 sportprofielen en is voorzien van een batterij met ultralange levensduur die tot veertig uur continue training aankan.