EvenementenNieuwTrainen

Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie

De website marathonschema.nl biedt een uniek trainingsschema aan voor de marathon. Loop je de marathon niet uit en heb je wel getraind volgens de adviezen en het schema van marathonschema.nl dan krijg je je geld terug.

Persoonlijk en op maat

Op marathonschema.nl kun je kiezen uit 9, 12 of 15 weken trainen. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Dit wordt onder andere gemaakt op basis van de recente looptijden maar ook de gelopen afstanden van de afgelopen 5 jaar zijn van belang

3 keer trainen

Per week staan er 3 trainingen op het programma die duidelijk en helder zijn beschreven. Door efficiënt te trainen wordt een maximaal resultaat behaald. Zo krijgt de hardloper een aantal tempo’s mee die voor hem/haar zijn uitgerekend en waarmee de specifieke fysiologische systemen die tijdens de marathon worden aangesproken optimaal worden getraind.

Uitloopgarantie

De schema’s die worden gemaakt zijn zo goed dat marathonschema.nl een unieke uitloopgarantie geeft: Loop je de marathon niet uit dan krijgt je het aankoopbedrag van het schema terug!

Al 500.000 hardlopers

De makers van marathonschema.nl hebben hun sporen op het gebied van hardloopbegeleiding inmiddels ruimschoots verdiend. Eerder begeleidden zij via hardloopschema.nl, renjefit.com, fysiorunning.nl, het boek “Hardloopschema’s – van start tot en met een zo snel mogelijke 10 km, loopgroepen, clinics en persoonlijk begeleiding al bijna 500.000 hardlopers.

Aalbert Mintjes (fysiotherapeut) en Jorrit Noppen (inspanningsfysioloog) willen met marathonschema.nl bijdragen aan het verantwoord lopen van een marathon en de hardloper loodsen naar een snelle tijd.

Met een marathonschema op maat willen wij de deelnemers fit aan de start en finish krijgen, het loopplezier verhogen en de kans op blessures verlagen door een verantwoorde en slimme trainingsaanpak.

40% korting

Met de kortingscode Marathon2020 krijgen bezoekers van hardlopen.com 40% korting op hun trainingsschema. De code heeft een beperkte levensduur.