Sportcompressiebroek op maat gemaakt voor jou

Daar is hij dan eindelijk; dé op maat gemaakte compressiebroek van het merk CEP. Sinds deze week te bestellen bij sportcompressiekousen.nl een van de eerste bedrijven in Nederland waar je deze broek kunt bestellen! En wat ons betreft ook echt een uniek product op het gebied van maximaal effectief herstel na een training of wedstijd. Als je echt alles uit een sportprestatie wilt halen, is deze compressiebroek echt een aanrader!

De broek geeft de hoogst medische compressie die volledig is toegespitst op de afmetingen van jouw lichaam; de broek wordt persoonlijk bij je aangemeten op basis van 15 unieke aanmeetpunten.
Hij zorgt voor een maximaal effectief herstel na een intensieve training of wedstrijd; en dat merk je!
De grote hoeveelheden afvalstoffen die zich ophogen in de spieren tijdens een intensieve sportactiviteit, worden sneller afgevoerd. De CEP Clonetech Recovery tights vermindert ook spierscheuring, filtert giftige stoffen en draagt bij aan het voorkomen van blessures én zorgt dus voor een sneller herstel.

Een must voor elke ambitieuze atleet! Je draagt deze compressiebroek onder je normale kleding na een training of wedstrijd; en de broek voelt echt aan als een tweede huid. Dit komt in ieder geval door de naadloze afwerking en de ultradunne, ademende stof.

Wat wij natuurlijk extra leuk vinden, is dat de broek ook nog gepersonaliseerd kan worden!
Benieuwd naar de CEP Recovery Clonetech Tights en hoe je deze broek kunt bestellen?
Via deze link vind je meer informatie over de broek en de bestelprocedure. Of ga naar Sportcompressiekousen.nl.

Geef een antwoord